Skip to Main Content

Paboplein (deeltijd): Home

Een overzicht van studiemateriaal dat studenten in kunnen zetten voor hun eigen professionele ontwikkeling.

Welkom

Welkom bij de opleiding Leraar Basisonderwijs!

Op het PABO-plein vind je informatie die je nodig hebt in jouw opleiding tot leraar basisonderwijs. Dit komt terug op verschillende momenten in de opleiding en kan dus niet in één Brightspace course weergegeven worden.

Allereerst vind je informatie over verschillende aspecten van de opleiding. Hiermee vorm je een duidelijk beeld van de opbouw en kun je op jouw gewenst moment meer te weten komen over het verdere verloop van jouw traject.  

Verder vind je vele hulpmiddelen onder de onderdelen ‘leren …’. Hierbij is rekening gehouden met diversiteit. Iedereen is uniek en staat op basis van kennis en ervaringen op een ander punt in diens ontwikkeling. Hier vind je ontwikkelingsinstrumenten die je naar behoefte kunt inzetten om je ontwikkeling zelf optimaal vorm te geven. Voor advies over het gebruik van de verschillende instrumenten kun je terecht bij je instituutsopleider.

Tot slot lees je meer over de faciliteiten bij Pabo Avans, zoals de werkplaats, internationalisering en logopedie. In de bibliotheek vind je verschillende tips voor literatuur, websites en materialen.

 

Ben je op zoek naar een handig overzicht wat je waar kunt vinden en welke applicaties/websites je hiervoor nodig hebt? Download dan hieronder de infographic!

Contactgegevens

Voor inhoudelijke vragen over de opleiding of het zij-instroomtraject kun je altijd eerst terecht bij jouw instituutsopleider.

E-mail voor inhoudelijke vragen: teamdeeltijd.pabo@avans.nl

E-mail voor de studieadviseurs: studieadviseur-zwe.avd@avans.nl

E-mail voor Osiris: osiris.avd@avans.nl

 

Academiebureau voor praktische vragen: academiebureau.deeltijd@avans.nl

Balie in HG304

Telefoonnummer: 088-525 9040

Openingstijden: 

  • Maandag 8.30-17.00 (telefonisch tot 19.00)
  • Dinsdag 8.30-17.00 (telefonisch tot 19.00)
  • Woensdag 12.30-17.00 (telefonisch 8.30 tot 19.00)
  • Donderdag 8.30-17.00 (telefonisch tot 19.00)
  • Vrijdag 8.30-16.00