Skip to Main Content

Tussenruimte: Wie zijn wij

Transdisciplinaire werkplaats waar gewerkt wordt aan complexe maatschappelijke vraagstukken

Sanne Metsemakers

In 'De Tussenruimte' ben ik de projectleider. Als docent business management werk ik bij de Academie voor Business en Entrepreneurship.
Heb je vragen? Dan kan je mij bereiken per email s.metsemakers@avans.nl

Rynko van Diepen

Ben al vele jaren docent en onderzoeker bij Avans. Hiernaast ben ik ook ondernemer. Voor mij is het moeilijk om te kiezen tussen ondernemerschap en onderwijs/onderzoek, dus doe ik allebei! Studenten zijn de belangrijkste reden dat ik onderwijs zo leuk vind. Om te blijven vernieuwen en tot nieuwe inzichten te komen is onderzoek weer essentieel. Bij de tussenruimte heb ik beide rollen en dat vind ik prachtig!

Godelieve Spaas

Godelieve Spaas is lector nieuwe economie aan Avans Hogeschool. Zij doet vanuit een antropologisch perspectief onderzoek naar economische principes en vormen van ondernemen die zorgen voor de aarde en al haar bewoners. Haar onderzoeksgroep ontwikkelt zich richting een collaboratieve sociale praktijk waarin maken, dialoog, en onderzoek elkaar afwisselen en versterken. In haar werk onderzoekt Godelieve hoe we ons de economie weer kunnen her-eigenen en kunnen ontwikkelen naar een economie van Care Takers. Godelieve studeerde antropologie en dans en promoveerde op andere vormen van ondernemen aan de Universiteit van Zuid-Afrika. Daarnaast is zij onderzoeker en maker in residence bij Rabobank Art Lab, bestuurder bij Plaats de Kleine Aarde, associate Director bij het Pari Center in Italië.  

Ann Van der Auweraert

Senior adviseur Onderzoek in Onderwijs, bij het Leer- en Innovatiecentrum. Gedreven door het passend maken van onderzoek voor de (toekomstige) professional. Mijn rol in de tussenruimte is taal en duiding geven aan de methodiek van onderzoek doen in de tussenruimte en faciliterend zijn voor het door ontwikkelen van deze specifieke vorm van onderzoek doen. En met behulp van publicaties, praktische handvaten en instrumenten bijdragen aan het toegankelijk en bruikbaar maken van de opgedane inzichten.

Harry van der Werk

Ik ben Harry van der Werk, 50 jaar en ik woon in Loosdrecht. Ik werk als docent bij de opleiding Bedrijfskunde en doe een masteropleiding aan de kunstacademie in Utrecht. Bij De Tussenruimte sta ik in direct contact met de deelnemers door te ontwikkelen, te experimenteren en te leren over werken aan challenges die een multidisciplinaire aanpak vergen.

Paul Walraven

Werkzaam bij Avans sinds 2001 als Hogeschooldocent in diverse rollen en functies. Daarnaast ben ik ook ondernemer. Ook binnen Avans ben ik ondernemer en dan vooral op het gebied van  onderwijsinnovatie in combinatie met het werkveld. Binnen de tussenruimte mede verantwoordelijk voor het onderwijsmodel en het samen met de studenten uitvoeren van het programma

Aisha Brandon

Aisha Brandon is via Triamfloat werkzaam als onderwijskundige bij het LIC en de academie voor deeltijd AvD, waar zij ook meewerkt aan de implementatie van het thema duurzaamheid (SDG’s) in het onderwijs. Zij participeert als onderwijscoach in de Tussenruimte en volgt daarnaast de Master of Education in Arts aan de Hogeschool van de kunsten in Utrecht. Daarnaast neemt zij ook deel aan de expertisegroep Interdisciplinair onderwijs binnen Avans. Aisha is een daadkrachtige professional met een toekomstgerichte visie. Zij heeft affiniteit met innovatief onderwijs en weet mensen te verbinden om in concrete stappen tot resultaten te komen.